Ilmoita tapahtuma Helsingin Sanomille

Tapahtumia julkaistaan verkko-osoitteessa HS.fi/menokone. Samoja menotietoja käytetään myös paperilehdissä: Helsingin Sanomien Minne mennä -palstalla, Nyt-liitteessä ja HS Metrossa. Tapahtumatiedot tulee lähettää viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Menotiedot tulevat julki verkossa noin viikkoa etukäteen. Tapahtumatietoja julkaistaan ainoastaan pääkaupunkiseudulta. Toimitus valitsee ja tarvittaessa muokkaa julkaistavan aineiston tietoja.

Tapahtuman tiedot

Tapahtumapaikka ja -aika

{{uploadFinished}}

Lisää useampia tapahtumapäiviä

HINTATIEDOT JA VERKKOSIVU

  • {{formatVenue(office)}}
  • {{formatVenue(office)}}

Lisääthän myös valokuvan (ei julisteita tai logoja), jos suinkin mahdollista. Tapahtumaan liittyvä kuva näkyy palvelussa ja nostaa tapahtuman näkyvyyttä.

Lataa

Tästä voit ladata tapahtumaan liittyvän valokuvan. Kuvan tulisi olla mieluiten 16:9 kuvasuhteessa eli suorakaiteen muotoinen. Kuvan latauksen yhteydessä on rajaustyökalu. Kuvan on oltava hyvälaatuinen eikä se saa sisältää tekstiä. Toimitus valitsee julkaistavat kuvat.

Lähettäjä antaa tarjotun tai tilatun aineiston lähettäessään julkaisijalle (Sanoma Media Finland Oy) luvan siihen, että julkaisija saa korvauksetta, ikuisesti ja millä maantieteellisellä alueella tahansa käyttää aineistoa tai sen osaa lehden tai sen osan julkaisun, yleisölle välittämisen tai julkaisijan minkä tahansa muun käytön yhteydessä toteutus- tai jakelukanavasta riippumatta sekä luovuttaa oikeutensa edelleen ja muokata aineistoa hyvän tavan mukaisesti. Lähettäjä vastaa siitä, että lähettäjällä on aineistoon kaikki tarvittavat oikeudet eikä tämän käyttöluvan antaminen riko kolmansien osapuolten oikeuksia. Lisäksi lähettäjä sitoutuu aineiston lähettäessään julkaisijan käyttöehtoihin https://www.hs.fi/kayttoehdot/.

Vain tiedostomuodot .jpg, .jpeg ja .png ovat sallittuja.
Tiedoston nimi {{mainImage.preview.name | shorten:20}}
Tiedoston koko {{mainImage.preview.size | formatFileSize}}
Upload: {{mainImage.preview.$progress().loaded/mainImage.preview.$progress().total*100}} %
Lataa kuva {{mainImage.file.origName | shorten:20}}
Muokkaa kuvaa Rajaa OK | Peruuta
  • {{error | i18n}}

No permission

You don’t have permission to execute this action.
Please log in, or create a new event.

Enter your venue now

Address

Contact details

Remark

Report an event manager to us

Address

contact details

Remark